Een inspirerend bedrijfspand op maat.

 

Aan het begin van de vorige eeuw droomde Giovanni Agnelli erover in Turijn de grootste autofabriek van de wereld te bouwen. Hij had in 1899 de Fabbrica Italiana Automobili Torino, afgekort: FIAT, opgericht, dat in 1900 de eerste 24 personenauto’s produceerde. Z’n droom leek dus ver weg. Maar in 1919 werd in Lingotto, aan de rand van Turijn, zijn droom toch echt realiteit.

Het was een hypermodern complex dat de perfecte verbeelding van Agnelli’s ideeën vormde over hoe je zo efficiënt mogelijk auto’s kon produceren. Geen individueel handwerk, maar massaproductie.

Realiseer ook uw werkdromen!
Agnelli’s werkdroom werd werkelijkheid, maar hoe zit het met die van u? Want ongetwijfeld heeft u ook uw dromen wat betreft de volgende stap voor uw bedrijf. Nieuwe mogelijkheden en nieuwe markten. Voor de realisering daarvan heeft u, net als Agnelli, ruimte nodig. Ruimte die perfect aansluit bij uw activiteiten en uw ambities.

Wij delen uw werkdromen en willen er met u voor zorgen dat ze werkelijkheid worden. Want wellicht denkt u dat het zelf realiseren van bedrijfshuisvesting, helemaal op maat: úw maat, geen haalbare kaart is, terwijl er volop mogelijkheden zijn om uw droom werkelijkheid te laten worden.

Met één telefoontje zet u daarvoor de eerste stap: 010-458 40 98.

 
Schermafbeelding 2017-09-02 om 15.09.03.png